Cultura

La regidoria de cultura publica les bases de l’espai trobat i l’espai de mar

La regidoria de Cultura ha publicat les bases que regiran la XIV Edició de L’ESPAI TROBAT i la II Edició de L’ESPAI DE MAR. L’Espai Trobat és una proposta cultural que es duu desenvolupant a Benissa des de 1992, amb l’objectiu d’apropar al públic les noves tendències plàstiques i al mateix temps, ajudar als joves creadors a eixir dels circuits convencionals d’exhibició. Amb l’Espai Trobat, carrers, façanes, finestres o qualsevol racó del centre històric es converteixen en emplaçaments improvisats de l’art a l’aire lliure. El darrer any, a més, es va decidir estendre aquesta oferta cultural creant la convocatòria Espai de Mar, que amplia el circuit a la Platja de la Fustera.

Aquest any es triaran 8 intervencions plàstiques per al centre històric i 2 per a la Platja de la Fustera. Cada autor podrà presentar fins a 7 propostes abans del 29 d’abril en el departament de cultura, 5 per a l’Espai Trobat i 2 per a Espai de Mar. El circuit s’inaugurarà el dia 9 de juliol i romandrà fins el 4 de setembre.

Les bases estableixen una ajuda de 1.500 euros per les despeses d’elaboració i enviament, per cadascuna de les propostes seleccionades pel jurat. Aquest jurat estarà compost per José Manuel Álvarez, José Sanleón, Fernando Castro, Tomás Ruiz Company i com a president el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?