Cultura

La platja de la Fustera acull L’Espai de Mar

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració, dins de l’activitat ESPAI DE MAR, de la intervenció plàstica que com a novetat aquest any s’ha emplaçat en la Platja de la Fustera, completant el ja consolidat esdeveniment de l’Espai Trobat situat en el centre històric de Benissa.

L’autora de l’obra, titulada “FI DE PARTIDA”, és Teresa Saracho, que ha participat ja en altres edicions del Circuit d’Intervencions de la Marina Alta.

A aquest acte han assistit l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, María Llopis, el Coordinador del Circuit d’Intervencions a la Marina Alta, Tomás Ruiz i l’autora de l’obra.

María Llopis ha destacat la importància d’impulsar l’art a l’aire lliure donant l’oportunitat a artistes joves perquè projecten les seues idees.

Per altra banda, demà divendres, a les 22.15 hores, tindrà lloc la inauguració de la XIII Edició de l’Espai Trobat. Un acte, amenitzat per la companyia de teatre “Vivint del Conte”, on estaran els 8 autors seleccionats de la mostra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?