Cultura

La Coral Benissenca farà un concert extraordinari per a celebrar el seu XXV aniversari

La Coral Benissenca ha complert enguany el seu XXV aniversari i donarà un concert extraordinari de Nadal juntament amb l’Orquestra de Cambra Euterpe el dia 22 de desembre a les 20.15 en el Centre d’Art Taller d’Ivars, amb obres de Haendel i Vivaldi.

La seua presidenta, Maite Ivars, acompanyada del director, Javier Santacreu, ha destacat la importància d’aquest concert, en què estaran acompanyats per 18 músics. Santacreu, per la seua banda, ha remarcat l’esforç dels 40 membres que té la coral, ja que no són professionals de la música.

Segons ha comentat el regidor de Cultura, Jaume Ortolà, aquest mateix cap de setmana s’estrenarà un nou escenari per al Taller d’Ivars, modular i d’altura regulable, amb una superfície de 80 metres quadrats i adaptat a les diferents necessitats dels grups musicals de Benissa.

A més, s’ha encarregat un estudi acústic a l’Escola Politècnica Superior de Gandia i en els mesos vinents es realitzaran les instal·lacions necessàries per a millorar l’acústica de la sala.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?