Cultura

Coral Benissenca: Audició de Cloenda del Ier. Taller de Tècnica Vocal impartit per la cantant Patricia Llorens.

El proper dissabte 31 de març, a les 20,30 hores, en el Centre d’Art Taller d’Ivars de Benissa, tindrà lloc l’audició pública que posa fi al Primer Taller de Tècnica Vocal organitzat per la Coral Benissenca, com una més de les activitats extraordinàries que aquesta agrupació du a terme l’any del XXV aniversari de la seua fundació.

Una professional del cant, la soprano Patricia Llorens, ha treballat amb els cantors de la Coral aspectes tècnics com són la correcta respiració, la vocalització i impostació de la veu, etc. en grups reduïts, segons les característiques de les distintes veus del cor. Al mateix temps, s’ha realitzat una aplicació pràctica d’aquests recursos en una sèrie de cançons a dos, tres i quatre veus, que són les que s’oferiran en aquesta audició, com a resum i mostra de la tasca desenvolupada en varies sessions intensives de treball.

Aquest Taller naix amb vocació de continuïtat perquè aquesta és la vocació de la Coral Benissenca: mantindre la seua presència continuada en la vida cultural del poble, oferint al seu públic el millor que sap fer, amb la intenció de créixer en qualitat dintre de les possibilitats d’un cor amateur.

Aquesta activitat compta amb la participació del pianista acompanyant Jaume Ortolà, amb el patrocini de BANCAIXA i la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?