Cultura

Jazzmatiks nominat als premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019

Jazzmatiks
Jazzmatiks

Ja es coneixen els nominats als premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 que concedeix la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, en aquesta la seua segona edició. Uns guardons creats per l’Institut Valencià de Cultura, amb l’objectiu de potenciar els artistes i la indústria musical valenciana, per a contribuir a augmentar el públic, recolzar i donar a conèixer el seu treball.

Els Premis de la Música Valenciana consten d’un total de 16 categories, entre elles: artista revelació, millor disc de cançó d’autor, millor disc de música de repertori, millor disc de recuperació de patrimoni musical, millor disc de música d’arrel, millor disc de fusió, mestissatge i urbana, millor disc de jazz, millor disc de pop, millor disc de rock, millor disc de música familiar, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi del públic.

I entre els nominats, en la modalitat de Millor Artista Revelació, es troba el grup de Benissa Jazzmatiks, format per tres músics i una veu: Santi Ferrer, Javi Justo i Alfred Roselló, i la veu de Reme Giner, que versionen el jazz amb cançons valencianes i també creen els seus propis temes. Un grup amb un directe potent, però que també podem trobar a YouTube. Jazzmatiks competeix per aquest premi amb La Fumiga, Valira i Caguama Trio.

El grup ha manifestat la seua alegria per la nominació, i anima als seus seguidors a votar-los, perquè enguany com a novetat els Premis inclouen una nova categoria: El Premi del Públic. Guardó que es triarà a través d’una votació en la web oficial de l’Institut Valencià de Cultura.

La cerimònia de lliurament d’aquesta segona edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana tindrà lloc el pròxim 12 de desembre en el Teatre Principal de València.

Pel seu interés hem reproduït aquest article aparegut el 18 de novembre de 2019 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?