Cultura

Mox Nox, premi al millor àlbum de rock dels Premis Ovidi

Portada de l'àlbum "Damnatio Memoriae" de Mox Nox
Portada de l’àlbum “Damnatio Memoriae” de Mox Nox

El teatre de la Societat Coral el Micalet va acollir la gala (vídeo) de lliurament dels VIII Premis Ovidi, organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià. Els integrants d’Aspencat van sortir dues vegades a l’escenari: per recollir el premi al millor àlbum d’electrònica i hip-hop i també el dels millors arranjaments. Una part del protagonisme també fou per a Pep Laguarda, que va rebre el premi al millor àlbum de pop per ‘Plexison impermeable’, un disc de culte publicat trenta-tres anys després de ser enregistrat.

Pau Miquel Soler, cantant d’Arthur Caravan, va ser premiat per ‘L’amor o la guerra’, un disc amb textos de Vicent Andrés Estellés que va merèixer el premi al millor àlbum de cançó d’autor.

El millor disc de folk fou per ‘Lo testament’, de Mara Aranda i Solatge; i el millor àlbum de rock, per a Mox Nox, un grup de Benissa, Pedreguer i Dénia, per ‘Damnatio memoriae’.

La cançó ‘Als germans de diferent mare’, de l’últim disc de Senior i el Cor Brutal, va ser premiada com a millor cançó, i ‘En la corda fluixa’, de Lluís Vicent, com a millor lletra. El premi a la millor maqueta va ser per a ‘El mecanoscrit’, de Júlia. El de millor disseny, per al disc de 121dB ‘Lesotho’, i finalment, el premi al millor videoclip per a ‘Vents’ d’Arthur Caravan.

A més d’aquests premis també es lliuraren dos premis honorífics. El del suport a la música valenciana, amb què es va distingir la periodista Amàlia Garrigós, i el de contribució a la música valenciana, que va ser per a Maria del Carme Girau.

Nota d’Infobenissa: El disc Damnatio Memoriae es pot sentir al Bandcamp de Mox Nox.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?