Cultura

Inauguració de les noves instal·lacions del centre cultural

Ahir va tenir lloc la inauguració de les noves instal·lacions del Centre Cultural de Benissa, després de l’eliminació de barreres arquitectòniques i la renovació del Saló d’Actes, en el qual s’han disposat noves butaques. En total s’han invertit 60.000 euros per a la construcció de l’ascensor, construcció de rampes d’accés i adaptació de les condícies per a persones amb discapacitats físiques. Aquestes actuacions han contat amb una subvenció en un 40% per la Conselleria de Benestar Social. En el Saló d’Actes s’ha renovat el pati de butaques, que ha tingut un cost de 30.000 euros i que sens dubte millora notablement la visibilitat de qualsevol actuació que es desenvolupe en l’escenari.

Després de l’acte d’inauguració, en que l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló va dedicar unes paraules al públic assistent, la Banda Juvenil de la Societat Líric Musical va interpretar diverses peces musicals sota l’adreça de Javier Santacreu.

Des de la Regidoria de Cultura ja s’ha preparat l’oferta cultural i cinematogràfica que es desenvoluparà durant aquest primer semestre de l’any. Tots els caps de setmana es projectarà una pel·lícula i tots els mesos una obra de teatre. Les sessions del cinema seran els dissabtes a les 19.30 i 22.30 i els diumenges a les 18.30 i 21.30. Quant al teatre, una miqueta per cent del cost de l’entrada es destinarà a les associacions festeres, l’Associació de Moros i Cristians i a les Festes Patronals de la Puríssima Xiqueta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?