Cultura

II Jornada Musical de Si Fa Sol, el pròxim 14 de març

Detall del cartell de la II Jornada musical de Sifasol
Detall del cartell de la II Jornada musical de Sifasol

Amb motiu de la celebració del desè aniversari de Si Fa Sol, aquesta associació ha posat en marxa la II Jornada Musical de Si Fa Sol. Una jornada de portes obertes que tindrà lloc a la Seu Universitària de la Marina el pròxim 14 de març i que contemplarà conferències, tallers i actuacions al llarg del dia, des de les 10.00 fins les 20.30 finalitzant amb un concert de l’AAM Bband de Callosa al Centre d’Art Taller d’Ivars.

Les conferències versaran sobre musicoteràpia i la relació entre la música i la publicitat; i també hi haurà tallers com el d’iniciació als pals flamencs, de guitarra elèctrica o sobre el poder de la veu i els beneficis del cant. Moltes activitats interessants on es podrà escoltar, participar i aprendre sobre temes relacionats amb la música.

L’entrada a les conferències i als tallers serà lliure fins completar l’aforament de la sala d’actes de la Seu Universitària. Al concert de la Big Band de Callosa s’accedirà amb un donatiu de 3 euros i tindrà lloc al Centre d’Art Taller d’Ivars


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?