Cultura

En gris marengo. Nou llibre de Joan Josep Cardona

Portada del llibre "En gris marengo", de Joan Josep Cardona
Portada del llibre “En gris marengo”, de Joan Josep Cardona

El proper divendres, 10 de novembre, a les 20 hores i en el marc del saló d’actes de l’Espai Cultural “Les cases del batle”, carrer Puríssima, 38 de Benissa es presentarà el llibre “En gris marengo” del que és autor Joan Josep Cardona Ivars, Cronista oficial de Benissa.

El lliurament d’aquest llibre correspon al número quatre de la col·lecció “Llibres del tramuntanal” , sèrie iniciada pel propi autor l’any 2013 (Tendral i marcit) i al que seguiren posteriorment “Taula de corpus” i “El tant per cent”. En el format de 14×21 la col·lecció manté el mateix disseny i la paginació específica entre 162 i 170 pàgines. Així mateix continua amb la tradicional il·lustració de la coberta deguda a l’artista utielà Miguel García Iranzo. Segueix al front de la producció editorial l’editor benisser Jaume Ortolà Font (Riurau Editors). El cost de l’edició, com els anteriors, corren a càrrec del propi autor.

Amb aquest nou llibre l’autor benisser, mantenint la trama narrativa, tal com feu amb els anteriors, aprofita en aquesta ocasió com a fil conductor la vestimenta i la moda subsegüent. En eixe discurs introdueix al lector en la Benissa dels anys cinquanta i seixanta del segle XX . És una forma literària de narrar la història més contemporània en forma amena i distreta tenint com a protagonistes a entranyables persones que feren possible amb la seva bonhomia una existència més humana i inevitablement més divertida en temps que foren grisos i poc esperançats.
Mari Carmen Ronda Abad, regidora de Documentació i Espais Culturals serà l’encarregada de fer la presentació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?