Cultura

Els benissers Mox Nox estan a semifinals del Projecte Demo i podrien tocar al FIB

El grup Mox Nox
El grup Mox Nox

El grup Mox Nox, els components del qual són de Benissa, Pedreguer i Dénia ja estan en seminifinals del Projecte Demo, organitzat per Radiotelevisió Espanyola, i podrien actuar al Festival Internacional de Benicàssim (FIB) si reben el major nombre de vots en la web d’aquest concurs de maquetes o si el jurat considera que és un dels tres millors grups.

Recentment, s’han triat 30 bandes entre les 644 maquetes presentades, entre els quals es troben els Mox Nox. Ara caldrà triar els tres finalistes, un dels quals es triarà per votació popular a la web del concurs i els altres dos mitjançant un jurat. El guanyador de l’11é Projecte Demo tindrà com a premi la seua participació en el FIB d’enguany, una actuació en Los Conciertos de Ràdio 3, que s’emetrà tant per ràdio com per La 2 de Televisió Espanyola i la realització d’un videoclip.

El termini per votar als grups acaba el 25 d’abril, i entre tota la gent que vote es sortejaran 2 abonaments de 4 dies per al FIB. Les bandes que resulten finalistes hauran d’actuar en directe el 12 de maig a Madrid per tal de triar el guanyador.

Els Mox Nox

Mox Nox, és un grup amb membres de Pedreguer, Benissa i Dénia, que va sorgir fa poc més d’un any arrel de la dissolució de The Hungry Brigade.

El grup el formen Lluís (guitarra i veus), Rubèn (guitarres), Lucas (Baix) i Javi (bateria), i practiquen una mena d’indie-rock que de vegades sona més clar i immediat i altres vegades més fosc i amb més desenvolupament en les cançons.

Ara estan tocant per sales de la zona (han fet una vintena de concerts en aquest any), i segueixen assatjant en una vella caseta de muntanya, on no aplega la llum, que han de generar amb un vell motor italià a gasoil d’un sol pistó que emet un soroll descomunal i que acaba de donar-li una última capa de so a les seues cançons (els veïns estan contents).

El passat mes de juliol es van recloure un cap de setmana als Estudis Tigruss de Gandia per a enregistrar una demo amb quatre temes.

Voteu a Mox Nox!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?