Esports

L’Escola Manuel Bru de Benissa, a semifinals d’Esport Divertit

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 10 de febrer de 2008:

Fa uns dies, el pati de l’escola pública Manuel Bru de Benissa, es va convertir en una autèntica festa, en escoltar els alumnes per megafonia la veu del director, Manuel Juan, que substituïa la tradicional sirena d’entrada, per a anunciar que les alumnes de l’escola s’havien classificat per a disputar la semifinal de la competició escolar Esport Divertit.

Els crits d’alegria els van donar els seus companys d’escola en rebre la bona notícia, la qual cosa suposa que l’escola està entre les millors del País Valencià.

Aquest projecte esportiu fomenta els valors que genera aquesta pràctica, l’esforç personal, el treball en equip, la superació i l’autoestima i té com a objectiu introduir en aquesta practica esportiva els alumnes.

Esport Divertit, és una competició esportiva escolar que se celebra des del curs 2004-05, que compta amb la col·laboració de Radiotelevisió Valenciana, retransmetent-la per RTVV Punt 2.

Sergi Torres, professor d’educació física del centre, recorda que “va ser una jornada plena de sorpreses, ja que de les quatre escoles classificades que competíem el dimecres, nosaltres érem els tercers i, després de la jornada, vam quedar en primera posició.”

Campiones

Les 16 xiquetes del centre, amb les llàgrimes als ulls, es van classificar amb brillantor i ara falta passar una ronda.

Torres assenyala que “esperem passar a la final, però de no ser així no passa res, elles poden sentir-se orgulloses de ser ja les campiones de zona que inclou tota la Marina Alta i la Safor. Estic segur que el 14 de febrer ho donaran tot perquè són unes campiones i passe el que passe ha sigut una experiència inoblidable que recordarem sempre”.

És tanta l’expectació que l’AMPA, l’escola i Ajuntament de Benissa, llogaran tres autobusos perquè puguen estar recolzades en tot moment pels companys de classe que estan preparant pancartes per a animar-les.

El dia de Sant Valentí passarà a segon pla, ja que els seus enamorats pares estaran pendents del resultat que obtinguen en el pavelló d’esports Pla de l’Arc de Llíria.

Si passen a la final el 19 d’aquest mes se ho jugaran tot a València i comptaran amb el recolzament no ja dels seus pares i companys descola, sinó de tot el municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?