Cultura

Aquesta setmana s’estan celebrant els actes commemoratius del 9 d’Octubre

Durant tota la setmana Benissa està celebrant els actes commemoratius de la festivitat del 9 d’Octubre.

El dimecres passat per la vesprada es va presentar en la Seu Universitària el projecte “El Camí”, una ruta cultural que consisteix en un recorregut senyalitzat i amb allotjaments que engloba la cultura, la història, el paisatge i l’esperit de les terres de parla catalana. A continuació durant gairebé dues hores va tindre lloc la Lectura del Tirant Lo Blanc, en què van participar 22 persones.

El dijous 4 d’octubre a les 20.00 en el Centre Cultural es va portar a terme la presentació literària de les obres guanyadores dels premis “25 d’abril” 2007. En narrativa curta es va presentar l’obra “Connie Island” de Sebastià Bennassar i l’obra de poesia presentada va ser “Viatge amb veu” de Carles Vicent Síscar. Posteriorment va tindre lloc el recital poètic musical “El llibre de Dénia”, de Vicent Andrés Estellés amb música original de Miquel Pérez i rapsode de Tomás Llopis.

Durant el cap de setmana continuen els actes. Aquesta nit a les 20.30 s’inaugurarà l’exposició de pintura de Josep Ivars en el Centre Cultural i a partir de les 22.00 es representarà l’obra teatral “Tirant i Carmesina”, a càrrec de l’Oracle de l’Est. El dissabte 6 a les 22.00, “Tres fan Ball” actuaran a la plaça Rei Jaume I. A més, aquest cap de setmana començarà de nou la programació de cinema municipal amb la projecció de les pel·lícules “Ratatouille” i “La Revolta Permanent” en les seues versions en Català i el diumenge es disputaran al trinquet dues interessants partides de pilota.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?