Cultura

El VII Mini festival Cream Pop arriba a Benissa el 14 d’agost

Presentació del VII Minifestival Creampop 2012 de Benissa
Presentació del VII Minifestival Creampop

L’associació Creampop posa en marxa el VII Mini Festival Creampop, que tindrà lloc el dia 14 d’agost, per primera vegada, en la cala de l’Advocat de Benissa. Aquest és ja un esdeveniment musical consolidat a la Marina Alta, en el qual es podrà gaudir d’una programació de concerts amb actuacions de música independent, reconeguts per la premsa i ràdios especialitzades.

Enguany, l’organització ha optat per grups com Maika Makovski, Shining Crane i SoulbyBop (SiFaSol) que començaran a actuar a les 23.00h.

A la presentació del festival han assistit el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora de Cultura, Pepa Martí i Miquel González, organitzador del festival. S’ha remarcat la novetat del lloc on se celebrarà l’esdeveniment i Pepa Martí ha declarat que “és un espai privilegiat” i que “l’Ajuntament col·laborarà en infraestructures i seguretat”, posant tanques i personal de la policia perquè la nit transcòrrega sense cap incident. Per la seua banda Juan Bautista ha comentat que aquest Festival “té una gran personalitat i frescor”.

El festival està organitzat pel “Col·lectiu Creampop” amb la col·laboració de la Diputació provincial d’Alacant, l’Ajuntament de Benissa, Infobenissa, Camon, Lodi, l’Escola de Música Moderna Sifasol, Energy Sistem, Creacions Perruqueria i Estètica i el Restaurant Casa Cantó.

Des de l’organització del festival han volgut agrair a tots els col·laboradors que els han ajudat a preparar el festival amb donatius en metàl·lic o amb objectes que es rifaran al llarg de la nit, com són Energy Sistem o Lodi.

Les entrades, amb un preu de 6 euros, ja es poden comprar i amb el que es recapte de la venda d’entrades, faran un donatiu per a finançar l’Escola de Música Moderna SiFaSol de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?