Cultura

El VI Minifestival Creampop tindrà lloc aquest dissabte 9 de juliol

Presentació del VI Minifestival Creampop
Presentació del VI Minifestival Creampop

L’Associació Creampop posa en marxa el VI Minifestival Creampop, que tindrà lloc el dia 9 de juliol a la placeta del Centre Social de Benissa. Un esdeveniment musical consolidat a la Marina Alta, en el qual es podrà gaudir d’una programació de concerts amb actuacions de música pop i rock de l’escena independent espanyola, reconeguts per la premsa i ràdio especialitzades.

Enguany, l’organització ha optat per grups com Big City, The Kryptonites, Tokio Sex, Destruction. A més, hi haurà també una sessió “graffitera” a càrrec de DJ Frau. A partir de les 21.30h hi haurà un sopar de germanor, que estarà acompanyada de l’actuació d’un grup instrumental i de diferentsDJ i a partir de les 00.00h, començaran a actuar els grups.

Com a novetat, enguany s’han comptat amb la col·laboració de Caja Mediterráneo, a través de la plataforma CAMON, els quals s’encarregaran de recolzar tecnològicament el festival, a través de la projecció de vídeos musicals i l’elaboració d’un documental de l’esdeveniment, on apareixeran entrevistes amb els grups participants, els organitzadors del Creampop, etc. i que permetrà que el festival tinga un major projecció en canals d’internet.

Les entrades ja estan a la venda a Servicam, en Llibreria La Tella i Òptica Pastor. Igual que l’any passat, una part dels beneficis de la taquilla es destinaran a la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2012 i a l’ONG Mans Unides, els quals també vendran entrades. Els preus seran 6 euros anticipada i 8 euros en taquilla.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?