Cultura

El Minifestival Creampop es trasllada a Calp per la manca d’ajut econòmic de l’Ajuntament de Benissa

Detall del cartell del Minifestival Creampop 2014 a Calp
Detall del cartell del Minifestival Creampop

El Col·lectiu Creampop Benissa ha anunciat a la seua pàgina web que la novena edició del Minifestival Creampop es celebrarà enguany a la veïna localitat de Calp.

El motiu d’aquesta decisió és la negativa de l’Ajuntament de Benissa a donar suport económic, malgrat que portaven parlant i preparant des de fa tres mesos la novena edició del festival.

El Col·lectiu va iniciar conversacions amb l’Ajuntament de Calp, qui va mostrar interès per acollir aquest encontre musical, garantint la celebració de l’esdeveniment, ja que havien compromisos adquirits.

Des de Creampop Benissa esperen que siga l’inici d’una bona relació, creixement en quant a assistència de públic i que els bons moments viscuts fins ara en les darreres edicions es repetisquen, ara, a la platja de Calp.

El minifestival manté la data prevista del pròxim 15 d’agost, i tindrà coma nova casa la platja de La Fossa de Calp.

Doctor Divago és la primera de les bandes confirmades que actuarà al Creampop 2014. Molt prompte s’anunciaran la resta d’artistes que conformaran el cartell del minifestival i altres importants novetats que des de l’organització volen compartir de la present edició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?