Cultura

El director del Tate Modern de Londres ofereix una xerrada a la Seu Universitària

La Seu Universitària de Benissa tindrà el luxe d’acollir el divendres una conferència que oferirà el director del museu Tate Modern de Londres, Vicent Todolí. El de Palmera (La Safor) s’ha convertit en un dels valencians més universals i la seua presència al poble es deu al fet que Todolí manté amistat amb alguns benissers com el portaveu del PSOE, Vicent Cabrera, o l’escriptor Bernat Capó.

“Gràcies a ells tenim la sort de comptar amb el director del Tate en la seu”, va comentar ahir a aquest diari la seua directora, Teresa Morell, que es va mostrar “molt satisfeta” perquè Todolí és una de les personalitats més rellevants del món cultural que haurà passat per la Casa dels Andrés i el Palau de Pere Bigot. La xerrada porta el títol de “Obrint l’art: la nova presentació de la col·lecció en el Tate Modern” i la cita és a les 20.00 en el saló d’actes. L’entrada és gratuïta encara que des de la seu han recomanat acudir amb temps als assistents perquè està previst el ple complet.

La nova col·lecció del museu d’art modern més visitat del món és un dels assoliments que ha aconseguit Vicent Todolí des que en 2003 es troba a càrrec de la direcció del Tate.

Abans havia passat per la direcció de la Fundació Serralves a Porto si bé és recordat sobretot per haver sigut el primer director artístic de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) de València.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?