Cultura

El Casal Cultural de Benissa-ACPV inaugura la seu

El Casal Cultural de Benissa-ACPV inaugura la Seu hui divendres 10 de març a les 20h situada al Carrer Sant Sebastià, núm.34 (a sota de la Penya del FC Barcelona).

Programa de l’acte

Parlament de Xavier Soler
Coordinador del Casal Cultural de Benissa-ACPV

Parlament de Joan Josep Cardona
Cronista Oficial de la Vila de Benissa

Parlament de Joan Beneyto
Membre de la Junta Directiva d’ACPV

Interpretació de la Muixeranga
A càrrec de la Colla de dolçainers Pere Bigot

Actuació especial del cantautor de Xàtiva Feliu Ventura.

Vi d’honor.

Cal dir que el Casal Cultural de Benissa-ACPV va nàixer l’estiu del 2004 i compta actualment amb un nombre de 80 socis que creix dia a dia. En aquest temps s’han organitzat cicles com el del Club de lectura d’escriptors en Valencià, el cicle “Descobrim el país”, d’excursions pels nostres pobles i muntanyes, i el Cicle de Cinema en Valencià. A més, properament engegarem un cicle d’homenatge a la II República i a les Brigades Internacionals, que comptarà amb xerrades i una visita guiada als espais de la Batalla de l’Ebre.

La seu del casal, que ara s’inaugura, pretén convertir-se en un espai on desenvolupar les activitats culturals del Casal i en què es puguen realitzar cursos, xerrades i actuacions musicals.

Què és ACPV?

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) és una associació que treballa per la llengua, la cultura, i la identitat nacional. El seu objectiu és integrar totes les expressions populars, culturals i cíviques, d’aquella identitat, al capdavant de les quals hi ha, a més d’ACPV, els Casals Jaume I. Ha protagonitzat iniciatives tan importants com la creació del Tirant de Rock, la xarxa de repetidors de TV3 al País Valencià, les manifestacions del 25 d’Abril, el Correllengua o els Casals Jaume I.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?