Cultura

Comença un nou curs de l’escola de teatre municipal

Cartell de l'inici de curs de l'Escola de Teatre de Benissa
Cartell de l’inici de curs de l’Escola de Teatre de Benissa

L’Escola Municipal de teatre de Benissa obri de nou les seves portes el pròxim 14 d’octubre per a iniciar el curs 2014-2015.

Igual que l’any passat, l’agrupació Terato Teatre, formada per grans professionals de la Marina Alta amb experiència des de fa ja deu anys serà l’encarregada de portar endavant els dos grups pertanyents a l’escola, és a dir, el grup de joves amb edats compreses entre els 10 i els 16 anys i el d’adults (majors de 16 anys).

Les classes s’impartiran els dimarts, de 18.00 a 19.00 al Casal Jove per als joves i de 19.30 a 21.30 al Centre Cultural per als adults.

Totes aquelles persones interessades a formar part de l’Escola Municipal de Teatre podran inscriure’s (els joves al Casal Jove i els adults al Centre Cultural) fins el 14 d’octubre.

La regidora de Cultura, Pepa Martí, ha comentat que l’Escola de Teatre compta amb una trajectòria consolidada i que un grup d’alumnes ja han creat un grup teatral amb molt d’èxit.

Per la seua banda, el regidor de joventut, Jorge Ivars, ha declarat que l’experiència de tots aquests anys ha sigut molt positiva i que des de l’ajuntament se seguirà oferint i recolzant aquesta activitat cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?