Cultura

Comença el nou curs de l’Escola de Teatre Municipal de Benissa

Cartell de l'Escola Municipal de Teatre de Benissa
Cartell de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa

L’Escola Municipal de Teatre de Benissa obri de nou les portes el 15 d’octubre per a iniciar el curs 2013-2014. Enguany, l’escola compta amb novetats, ja que per a aquest curs s’ha confiat en l’agrupació Terato Teatre, formada per grans professionals de la Marina Alta amb experiència des de fa ja deu anys, en diferents camps del teatre, des de la comèdia, el drama, l’expressió corporal, la manyaga, el circ, el teatre de l’absurd, el teatre minimalista, i fins i tot el teatre conceptual.

Igual que en anys anteriors, es faran dos grups de teatre, un per a joves amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys, impartint-se els dimarts de 18h a 19h al Casal Jove, i d’adults, també els dimarts, de 19.30h a 21.30h al Centre Cultural.

Per tant, tots els joves i adults que estiguen interessats a formar part de l’Escola Municipal de Teatre, podran inscriure’s (els joves al Casal Jove, i els adults al Centre Cultural) fins el 15 d’octubre.

Els regidors responsables de Joventut i Cultura, Jorge Ivars i Pepa Martí, animen a joves i adults a unir-se a aquestes escoles, que a poc a poc s’han anat consolidant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?