Cultura

Comença la temporada de cinema, teatre i òpera a Benissa

Programació del cinema municipal de Benissa d'octubre de 2015
Programació del cinema municipal

La Regidoria de Cultura dóna a conèixer les novetats que s’han preparat per a la nova temporada de cinema, teatre i òpera, que comença aquest mes d’octubre.

El cinema municipal oferirà molta més varietat de pel·lícules aquesta temporada, totes elles de recent estrena, gràcies a l’adquisició d’un nou projector, que permetrà adquirir pel·lícules més actuals. El cap de setmana del 17 i 18 d’octubre es podrà gaudir de la pel·lícula “Ma Ma”; el 25 i 26 d’octubre, es projectarà Anacleto: Agente Secreto; i el 31 d’octubre i 1 de novembre, Atrapa la Bandera. L’entrada costa només 4 euros. Cada cap de setmana hi ha quatre sessions, els dissabtes a les 19.00 i les 22.00 i els diumenges a les 18.00 i a les 21.00. Quan les pel·lícules estiguen dirigides al públic infantil, les sessions seran a les 17.15 i a les 19.15, tant el dissabte com el diumenge.

Pel que fa a l’Escola Municipal de Teatre, organitzada per les regidories de Cultura i Joventut, la regidora Pepa Martí ha explicat que enguany s’ha donat un impuls nou a aquesta activitat, dividint-se el curs en dos trimestres, amb continguts nous i diferenciats. El primer trimestre començarà el 14 d’octubre i es perllongarà fins el 23 de desembre. Inma Rodríguez impartirà tècniques d’interpretació, en la Sala de Danses de l’EPA. Durant el segon trimestre, previst des del 13 de gener al 30 de març, Nydia Crespo, serà l’encarregada de preparar el muntatge d’una obra de teatre amb tots els alumnes, en el saló d’actes del Centre Cultural. Totes les classes s’impartiran els dimecres de 19.00 a 21.00.

El 13 d’octubre també comença la temporada de l’òpera, per a la qual s’han preparat 9 sessions. Les projeccions es faran a la Seu Universitària, un dimarts de cada mes, a les 20.00h, fins el mes de maig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?