Cultura

Benissa acull la presentació del Calendari dels Brillants 2017

Presentació del Calendari dels Brillants 2017
Presentació del Calendari dels Brillants 2017

Benissa va acollir el passat 21 de desembre  la presentació del Calendari dels Brillants 2017 en el nou Espai Cultural de Benissa, una publicació que enguany compleix 30 anys, convertint-se en un cita cultural consolidada a la Marina Alta.

Aquesta edició, segons va explicar el seu autor, Joan Josep Cardona, que va estar acompanyat per la regidora de Cultura, Pepa Martí, i pel Gerent de la MACMA, Jovi Lozano, és una edició especial, més àmplia ja que compta amb 158 pàgines i amb més exemplars a la venda, un total de 1.200.

En El Calendari dels Brillants 2017 han participat un total de 34 col·laboradors de totes les edats, “un equip d’autors molt ben seleccionats, que estimen el que escriuen i que tenen el segell de qualitat”, va remarcar Cardona.

La publicació ja es pot trobar a totes les llibreries de la comarca. Així mateix, des de la MACMA, entitat editora del calendari, ja l’han enviat a conselleries, biblioteques i monestirs.

D’altra banda, Cardona va anunciar que està preparant un documental sobre El Calendari dels Brillans, finançat per ell mateix, i que té previst traure a la llum a Benissa en els pròxims mesos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?