Cultura

La Macma edita el Calendari dels Brillants de 2014

Joan Josep Cardona i el batle de Teulada durant la presentació del Calendari dels Brillants 2014
Joan Josep Cardona i el batle de Teulada

La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (Macma) ha editat el Calendari dels Brillants 2014, un almanac que conté 21 publicacions de prestigiosos col·laboradors sota la coordinació del cronista oficial de Benissa, Joan Josep Cardona.

El calendari ha sigut presentat a l’Ajuntament de Teulada per l’autor i el president de la Macma i batle, Antoni Joan Bertomeu, ja que novament la Mancomunitat s’ha encarregat de publicar-la amb l’objecte de recolzar i assegurar la seua subsistència com un projecte cultural.

Bertomeu ha manifestat que “enguany la Macma va signar un conveni per a reafirmar aquesta unió, ja que el calendari compleix enguany la seua 27a edició amb un gran èxit de venda i difusió”.

Per la seua banda, Joan Josep Cardona ha explicat que el calendari d’enguany gira al voltant de la idea de subsistència on han col·laborat 21 prestigiosos autors aportant la seua col·laboració literària i ha destacat que ha sigut “tot un rècord de participació dins de la història d’aquest calendari, un exemplar únic dins de tota la nostra àrea lingüística”.

En aquesta nova edició trobem els coneguts apartats que han fet d’aquesta publicació un referent cultural i de consulta tant dins de la comarca com en comarques veïnes fins a Catalunya, i Andorra, on enguany s’ha distribuït per segon any consecutiu.

El Calendari dels Brillants és un almanac literari que juntament amb l’apartat del calendari tradicional recorda i actualitza als vells almanacs del segle XIX.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari electrònic www.elperiodic.com el 19 de desembre de 2013.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?