Cultura

Aquesta nit es presenta la reedició del llibre “On ets, Gigi'”, de Bernat Capó


Gigi?",
de Bernat Capó.” href=”https://www.infobenissa.com/wp-content/uploads/2011/12/31_gigi.jpg”>Portada de la reedició del llibre "On ets, Gigi?", de Bernat Capó
Portada de la reedició del llibre

Hui divendres, a les 20.00, a la sala d’actes, es presentarà el llibre de Bernat Capó “On ets, Gigi?”, i la versió anglesa “Where are you, Gigi?”. Intervindran en l’acte Pere Cabrera, Teresa Morell, Tomàs Llopis, Francesc Ferrer i l’autor. L’entrada als actes és lliure, limitada a l’aforament del local.

Bernat Capó i Garcia, Benissa, autor d’una extensa producció periodística i literària entre la que cal destacar la sèrie de reportatges Viaje a la provincia (1957), Viaje a la Expo (1958), Viaje a Italia (1959) i els llibres, Espigolant pel rostoll morisc (1980), Requiem per una amistat (1982), El rossinyol del pou d’avall (1983), Diez personajes mironianos (1984), La criminala (1986), Cronicó del Sisè (1987) i Costumari valencià (1992).

Gabriel Alonso va nàixer el 1969, és un pintor figuratiu que va per lliure, el seu estil que barreja el llenguatge del còmic amb el de la pintura clàssica l’acosta cada vegada més a la il·lustració de llibres: començà amb les Auques concebudes pel seu mestre Francesc Aledón i les il·lustracions de El tesoro de los templarios de Marisa Fernández Calabuig, El viatge de Battuta de Francesc Baixauli Mena, Su árbol de sangre de Rose Steel i El secreto de Chichén Itzá de Marisa Fernández Calabuig. És Doctor en Belles Arts (1997), com a pintor ha rebut nombossos premis i distincions com El Premi de la Real acadèmia de Sant Carles de València (2002), El Salón de Otoño del Ateneo Mercantil (València, 2005).

Julie Maclucas Matherwell, Escòcia, 1956 Calp, Alacant, Espanya, 2010 Llicenciada en Filología Romànica. Universitat de Glasgow, 1977 Llicenciada en Filología Anglo-Germana. Universitat de València, 1984 Professora de la Universitat Polìtècnica de València Professora en els Instituts Misericòrdia i Juan de Garay, de València, Pego, Benissa i Calp, alacantins. Nombroses publicacions anglès-valencià i viceversa. Diverses col·laboracions en Ràdio, Televisió i traduccions, especialment de clàssics anglesos i valencians.

De la personalitat de Julie cal destacar la seua extraordinària i contagiosa simpatia, la disposició, sempre, gratis et amore, per ajudar al proïsme, la insadollable capacitat de treball en qualsevol lloc on fos sol·licitada la seua col·laboració. Des de la freda i bella Escòcia, un dia venturós per a tots aquells que han tingut l’ocasió de tractar-la, arribà a l’ombra de l’airós penyal calpí i aquí conegué a Francesc, el company ideal i somniat i aquí també sortiren a la llum Francesc i Anna que completaren el quadre de la felicitat, un quadre que, inesperadament, fou desenquadrat per la duresa inclement de l’existència.

Títol: On ets, Gigi?
Autor: Bernat Capó i Garcia,
Il·lustracions: Gabriel Alonso
Traducció: Julie Maclucas
ISBN: 978-84-92768-79-0
pàg. 104
PVP 9,90 €
Nivell: A partir de 8 anys
Format: 17×24 cm.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?