Comunicat

Comunicat d’infobenissa

Infobenissa celebrarà el seu 5é aniversari el dia 9 d’octubre. Són cinc anys de servei per a oferir als benissers la informació local de forma ràpida i en la nostra llengua, i de manera independent. A més, volem esdevindre punt de trobada de persones de tota condició ideològica ja que creiem que la diversitat és positiva i enriquidora.

Infobenissa rarament elabora notícies pròpies. Extraiem les notícies dels mitjans digitals col·laboradors tan sols traduint-les al Valencià. Cap coma es canvia i se’n respecta sempre l’estil i la intenció del periodista. La resta de notícies (aquelles que tenen com a font “Servei de Notícies – Infobenissa”) provenen del gabinet de premsa de l’Ajuntament i dels diferents partits polítics o associacions del poble. El procediment és el mateix. Som conscients que mantindre aquesta pluralitat informativa és una tasca difícil i per això fem una crida a totes les agrupacions polítiques locals (PP, PSOE, CIBE-BLOC, PSI i Grup Mixt), així com a totes aquelles associacions que encara no ho fan (el Col·lectiu el Runar, CreamPop, Colla de Xirimiters Pere Bigot, Casal Jaume I,… han utilitzat més d’una vegada Infobenissa per fer publics els seus comunicats) perquè contacten amb nosaltres i facen ús del seu dret de rectificació d’articles si ho creuen escaient o perquè ens envien els seus comunicats de premsa directament si creuen que les notícies extretes dels mitjans de comunicació no gaudeixen del to adequat.

També els usuaris tenen la possibilitat de donar la seua paraula. Tant al fòrum, on es poden comentar lliurement qualsevol tipus de qüestions, o fins i tot enviant articles d’opinió sobre qualsevol tema a la nostra adreça de contacte, com han fet ja algunes persones (agrair en aquest cas a persones com Joan Josep Cardona, Vicente Bolufer, Jaume Ortolà, entre altres).

Finalment, convidar-vos a fer crèixer la web, amb aportacions sobre nous continguts a la web, noves seccions, millores sobre les existents,… en definitiva, qualsevol suggerència que vulgueu fer-nos.

Atentament,
Equip d’infobenissa


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?