Comunicat

Comunicat del CIBE sobre la moció del Bloc en relació a Creama

Logo del CIBE
Logo del CIBE

Com a nou membre de la corporació municipal vaig coneixent a poc a poc els secrets d’aquest “món” que representa la política local al mateix temps que vaig coneixent a aquells que la componen.

Aquest matí he llegit amb sorpresa i indignació l’últim comunicat publicat pel partit BLOC de Benissa, subscrit pel seu portaveu el Sr. Tro, en el qual es qualificava de lamentable l’actitud de la resta de forces polítiques en el ple d’ahir, acusant-nos, entre altres coses, d’insolidaris, d’ignorants en les qüestions que concerneixen a la comarca, i de no estar interessats en els problemes que afecten a l’entitat CREAMA. Aquest comunicat, a més de poc respectuós amb els seus companys de corporació municipal ha de ser profundament matisat, ja que en cas contrari el lector podria formar-se una idea equivocada convertint al Sr. Tro en el Robin Hood de la ciutadania i a la resta de forces polítiques en els roïns d’una pel·lícula imaginària.

En primer lloc, Sr. Tro, haig d’informar-li que tinc molts i bons amics dins de l’entitat CREAMA, i que com comprendrà, aquest assumpte m’interessa igual o més que a vostè per molt que tracte de demostrar el contrari. Dit això, és important que la ciutadania sàpiga que si la resta de forces polítiques vam decidir deixar sobre la taula (la qual cosa en qualsevol cas no significa estar en contra) la seua moció va ser pel desconeixement que teníem de la qüestió plantejada. No se quin és el seu criteri en aquests casos, però el del meu partit, i entenc que també el de la resta de forces polítiques del municipi, és no votar allò que desconeixem. Fer el contrari seria fer demagògia i populisme, la qual cosa sembla ser que encaixa bé amb el seu estil. A més, vull recordar que vostè es va limitar a presentar una moció presentada per BLOC-Coalició Compromís a tota la comarca, i que el seu coneixement del tema era més aviat escàs, ja que no va tindre arguments per explicar-nos realment el que ocorria, limitant-se a exhibir un retall de premsa, i fent mutis pel fòrum quant va haver d’enfrontar-se a les rèpliques del Sr. Cabrera.

Veig clara la seua estratègia Sr. Tro. I puc entendre que els anys vinents vosté vaja a dedicar-se a presentar mocions a tort i a dret –unes amb més criteri i d’altres sense- amb l’única finalitat de tindre el seu titular, la seua nota de premsa per mostrar-se com el defensor del ciutadà de carrer i paladí de les causes justes. Però li agrairia que en aquesta estratègia política que vosté s’ha marcat siga una mica més respectuós amb els seus companys, no esbiaixe la informació a la seua conveniència i que sobretot tinga en compte que en poc o gens ajuda als ciutadans als quals vosté tant defensa que comencem desacreditant als altres quan vosté mateix no ha fet bé els seus deures.

Dit això Sr. Tro, desitjaria acabar informant-li que no vaig a entrar en cap guerra de comunicats amb vosté a través dels mitjans de comunicació. Vosté va de digne per la vida, però sembla no recordar quan la passada legislatura s’abstenia en votacions que afectaven profundament al municipi perquè no podia mossegar la mà que li donava de menjar. Només li demane que SIGUEM UNA MICA SERIOSOS…

Álvaro Mendoza Sánchez.
Portaveu del CIBE.


Comentaris a la notícia

marieta_benissa

No encuentro nada bien que ustedes los que creen que son políticos no sepan lo que está pasando en el creama, ya que el día anterior de la moción del Bloc ya lo habían dicho en la cadena ser- radio litoral en las noticias, es más también salió publicado en el diario información y en alguno más, por eso no se a que viene su comunicado si no es para ponerse a favor de este grupo que tan solo quiere lo mejor para los trabajadores y estudiantes del creama de toda la comarca.
Si ustedes se consideran políticos deberían de leer cada día todas las noticias además de pasearse con los trajes de fiesta en fiesta y de mandar comunicados sin ningún sentido como éste, me parece que usted se está equivocando.
Recapaciten señores que el enemigo no es el Bloc, son otros muchos que los tienen más cerca de lo que creem.
Marieta


Voleu deixar un comentari a la notícia?