Comunicat

Comunicat de CIBE-Bloc sobre la sentència del PAI de Beniver

El grup municipal CIBE-BLOC després de conèixer i estudiar el resultat de la sentència de la Secció Segona del TSJCV recaiguda en el recurs interposat contra l’aprovació i adjudicació del Sector Beniver i d’escoltar les declaracions a la premsa local i comarcal de l’alcalde de Benissa Juan Bautista Rosselló en què acusa la nostra coalició d’ anar en contra sempre de l’Ajuntament i de perjudicar i causar un dany gratuït en primer lloc al poble de Benissa, en segon lloc a les empreses i treballadors de Benissa que han treballat en aquest sector i en tercer lloc als propietaris vol dir el següent sobre aquest assumpte en aquestos 10 punts:

1. Que ni el grup municipal CIBE-BLOC ni cap dels dos partits que formen la coalició van portar l’aprovació del PAI de Beniver als jutjats.

2. Que els dos membres que formaven part del grup municipal CIBE-BLOC en la legislatura 2003-2007 i que van votar en contra de l’adjudicació del PAI de Beniver a l’empresa Las Colinas de Benissa que continuen actius actualment, Isidor Mollà i Xavi Tro no es desdiuen de cap manera del sentit del seu vot que buscava que el PAI de Beniver fora la ciutat-jardí que molts volíem pel nostre poble. Un projecte fet al servei del nostre poble i dels benissers i no del benefici particular de l’empresa adjudicatària i que també el nostre vot negatiu va ser per tots els greus defectes que contenia aquest PAI i que de cap manera no estava justificat el grau tan alt d’edificabilitat final així com la seua ordenació, fent una muralla d’edificis i alçant blocs de 6 plantes en els millors llocs per a gaudir el poble de les zones verdes i els equipaments públics, deixant de costat l’interès públic, per afavorir per contra el privat que ha malmès irremeiablement un dels llocs més bonics del nostre municipi. I com a mostra que actuaven de manera acertada el resultat d’aquesta sentència.

3. Que el nostre grup municipal sempre ha defensat els interessos de les xicotetes empreses constructores de Benissa i de la resta d’empreses i treballadors autònoms benissers relacionats amb aquest sector front les grans empreses constructores de fora del nostre poble que no beneficiaven de cap manera ni al nostre poble ni als nostres veïns en res. Com així ha estat demostrat al llarg d’aquests anys.

4. Que d’aquella votació continuen actius juntament amb Isidor Mollà i Xavi Tro, els regidors socialistes Vicent Cabrera i Juan Crespo així com l’actual regidor del PSD Paco Montagut, i que tots ells van votar en contra en la votació d’aquest PAI en el ple del dia 14 de desembre del 2004. I que el vot favorable va ser el dels regidors (actuals) del PP Josefina Ivars, Miquel Cabrera, Maria Llopis i Raquel Soliveres juntament amb l’alcalde i la regidora d’urbanisme en aquells temps, Josefa del Valle que a finals de la passada legislatura passaria com a regidora no adscrita per les continues desavenències amb l’alcalde per temes urbanístics.

5. Que des del CIBE-BLOC lamentem que la justícia a l’estat espanyol siga tan lenta i que aquesta sentència arribe 6 anys després de l’aprovació d’aquest PAI.

6. Que des de la nostra coalició no entenem com l’alcalde de Benissa Juan Bautista Rosselló fa pública aquesta sentència als mitjans de comunicació abans d’anunciar-la a la resta de grups municipals per intentar conduir una situació, que ara, 6 anys després ningú desitjava.

7. Que en aquesta compareixència davant dels mitjans de comunicació i després de conèixer el resultat de la sentència que demostra que tant ell com la resta dels membres del PP estaven equivocats, no ho assumisca i damunt li tire la culpa a una part dels regidors que van votar favorablement a fer del nostre poble un municipi més habitable amb un urbanisme al servei del seus ciutadans i no de determinades empreses constructores.

8. Que l’alcalde de Benissa falta a la veritat quan diu que el CIBE-BLOC com a partit membre de l’oposició sempre va en contra de l’Ajuntament, ja que s’ha demostrat que el nostre grup municipal sempre ha fet una oposició constructiva i de trellat, així com evidentment rigorosa i contundent. I ho hem demostrat amb la nostra capacitat de treball i de col·laboració al gestionar diferents regidories d’aquest ajuntament.

9. Que el comunicat d’alcaldia en comte de buscar tranquil·litzar les persones que van decidir adquirir una vivenda en el sector de Beniver els pose en una situació de nerviosisme i que només tinga com a objectiu manipular-los per fer-los creure que la culpa del resultat d’aquesta sentència es culpa de l’oposició i no dels regidors que van aprovar aquest PAI amb tots els seus defectes i deficiències, actuant d’aquesta manera de forma absolutament irresponsable.

10. Que el CIBE-BLOC es solidaritza completament amb els propietaris d’aquestes vivendes i que el nostre màxim interès serà defensar els seus drets i interessos i que qualsevol regidor de la coalició d’independents i nacionalistes resta a la seua disposició per informar-los de qualsevol dubte que tinguen.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?