Comunicat

Comunicat de la CNT-AIT sobre el repartiment gratuït de productes fitosanitaris contra la xilel·la

Logo de la CNT AIT
Logo de la CNT AIT

VERÍ GRATUÏT!!! ACABA DE REMATAR EL TEU CULTIU I SEMBRA CÀNCER PER AL FUTUR DELS TEUS FILLS I NETS, AIXÒ SÍ … GRATIS!!!

Camperol, llaurador, la Xylella fastidiosa no és la raó de la seca de l’ametller ni l’olivera. I molt menys es soluciona abocant verí a raó de 200cc per hectàrea per empobrir la diversitat biològica de l’ecosistema agrari i contaminar la terra i als que hi vivim.

La raó de la seca de cultius arboris, científicament evidenciada, és un complex de factors entre els quals el principal és la contaminació química de la terra amb l’ús, des de fa desenes d’anys, de pesticides, herbicides i adobs químics, la manca de matèria orgànica i de humus. La pèrdua d’equilibri natural de la macrobiota i microbiota del sòl, organismes que enriqueixen i donen vigor a les plantes, provoca danys a la flora, la fauna i els éssers humans. A tu, als teus i a nosaltres mateixos que escrivim això.

Que no t’enganyen amb solucions màgiques que només enriqueixen a les empreses farmacològiques multinacionals que pressionen a universitats i administracions per vendre els seus verins. Hi ha evidències científiques que demostren que només un enriquiment probiòtic a partir de bons usos agraris, podes i aportant adob orgànic a la terra s’atura l’estrès químic i la pobresa i salinitat de les terres de cultiu, del nostre suport alimentari i econòmic.

Hi ha un pla d’acabar amb el sector agrari en llocs on hi ha un interès turístic, ja que pretenen convertir les zones costaneres en llocs només de consum eliminant la cultura ancestral de producció de les nostres terres. El bacteri xylella s’està focalitzant com l’única responsable d’una situació provocada per unes raons que volen amagar, i resulta vergonyós a la llum de les proves i evidències que ja existeixen.

Abans que es declarés la falsa emergència del Xylella a la costa valenciana, es va declarar a la regió de l’Apúl·lia al sud d’Itàlia, per eliminar les oliveres seculars, algunes d’elles amb més de 2500 anys, i prioritzar cultius intensius o directament la construcció turística especulativa.

Es talen arbres sans, s’assequen arbres que no tenen xylella i reverdeixen els que diagnostiquen com infectats. La gent no és idiota i s’ha organitzat des de baix i amb el suport de científics i organitzacions populars contra la falsa emergència en aquesta regió. Si no fem el mateix nosaltres ací acabarem veient com desapareix l’agricultura tradicional a la nostra terra i com s’ataca a la salut de les persones i cultius només perquè els plans capitalistes de les empreses i administracions, ignorants o venudes, s’imposen a la nostra costa.

Camperol, llaurador, informa’t i organitza’t per defensar la nostra terra i la salut dels paisans i veïns. A la CNT-AIT tenim contacte amb un comitè científic multidisciplinari generat des d’Itàlia per desemmascarar el frau de l’emergència xylella i apostem per l’organització popular des de baix. Només informats, units i organitzats podem impedir l’engany. Aturem les tales i l’enverinament de la terra!

Per la cultura popular, per la defensa del nostre territori contra l’especulació i la devastació de la salut i la terra. Posa’t en contacte
amb nosaltres.

CNT-AIT Marina Alta
Més informació:
Tlf contacte: 633 86 15 66


Comentaris a la notícia

M. Carmen Vañof

Estinc en vosaltres


Voleu deixar un comentari a la notícia?