General

El sindicat CNT-AIT organitzarà una xerrada sobre el xylella el pròxim 1 de febrer a Benissa

Logo de la CNT AIT
Logo de la CNT AIT

El sindicat de la CNT-AIT de la Marina Alta organitza una conferència pública sobre les lluites que estan portant-se avant al sud d’Itàlia contra les desastroses actuacions de les autoritats sobre el xylella i que sols es centren en l’arrencada d’arbres.

La CNT-AIT pretén denunciar i donar a conèixer que hi ha altres solucions que no passen per la destrucció de les formes de viure agràries i que l’arrencada d’arbres i destrucció de collites sols és una forma més de capitalisme agressiu que en aquest cas es basa en les subvencions de la Unió Europea. Una vegada que auuesta aixeta de diners es tanque el Xylella deixarà de ser una prioritat per a les autoritats i seran els llauradors qui hauran d’enfrontar-se al problema sols com sempre han fet.

El ponent de la conferència serà Gino Ancona, activista italià amb experiència a les lluites contra les autoritats italianes que s’han dedicat a arrasar les regions del sud d’aquest país.

L’acte tindrà lloc el dia 1 de febrer a la Sala d’Actes de la Societat Cultural de Benissa situada al carrer Pare Andrés Ivars número 21 a les 20.00h i està organitzada per la Secció Sindical d’Agricultura de la CNT-AIT Marina Alta. Compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?