Serveis

Infobenissa ofereix als seus lectors, de forma gratuïta, els següents serveis afegits per tal de millorar la seua presència a Internet i fomentar la participació activa.

Correu electrònic de més de 7 GB de capacitat amb la terminació @correu.infobenissa.com. La gestió es farà mitjançant compte de correu de Gmail, que facilita l’arxivament i la recerca de correus electrònics. Sol·licita aquest servei des d‘aquest formulari.

Blogs perquè pugues donar a conèixer les teues idees, inquietuds o creacions artístiques. L’únic requisit és que sigues de Benissa o parles d’algun tema relacionat amb el nostre poble. A més, Infobenissa serà el teu altaveu ja que tot el que publiques apareixerà a la nostra portada. Si en vols un, només has de demanar-lo en aquest formulari.

Periodisme ciutadà perquè pugues enviar-nos notícies, teues o que has trobat per Internet, sobre qualsevol cosa relacionada amb Benissa: el poble, la seua gent, les seues associacions, els seus equips esportius, els polítics, … Perquè tu també eres Infobenissa. Pots enviar-nos les notícies des d’aquest formulari.