Successos

Xicons d’entre 14 i 16 anys de Benissa ataquen als de Xàbia durant un partit de futbol en una gran baralla amb matxets i tornavisos

Moment en què la policia ha desallotjat el camp de futbol de Xàbia

El públic assistent al partit de cadets entre el Xàbia i el Benissa d’aquesta vesprada han sentit por. De sobte, en les graderies, s’ha deslligat una baralla multitudinària entre xics d’entre 14 i 16 anys de Benissa i algun de Calp, el bàndol atacant, i de Xàbia. Els primers anaven vestits amb samarretes negres. Els espectadors han vist com llançaven cascos contra els altres xicons. S’han espantat quan han vist que algun dels atacants portava un matxet.

No hi ha hagut ferits. La policia local ha enviat quatre patrulles. També ha acudit la Guàrdia Civil. La policia ha dissolt la baralla i ha evitat que els xicons es causaren lesions que, a la vista de les armes que portaven, podien haver sigut greus. Els agents han detingut dos xics de Benissa de 14 i 16 anys. Han identificat als atacants. Han desallotjat també l’estadi. Han buscat les armes a les graderies i davall dels cotxes aparcats pels voltants. Han trobat matxets, tornavisos i pals amb claus. Al final, també s’ha suspés el partit.

Els assistents, majoritàriament familiars dels futbolistes cadets, estan esglaiats per la violència de la baralla i espantats pel fet que els atacants portaren armes blanques.

Durant tota la setmana, segons han comentat fonts policials a aquest diari, els xicons s’estaven amenaçant i reptant a través de les xarxes socials.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 30 de setembre de 2023 al diari Superdeporte.


Comentaris a la notícia

Angel Hernandez Fernandez

A donde va la Juventud, es triste que chavales que estén en edad de divertirse vallan a un campo, armados con intención de herir a otros chavales por el simple hecho de ser rivales de equipo, no es mas positivo ser amigos y no llevar la rivalidad a extremos tan peligrosos, hace falta una Educación mas positiva en general y poder estar en cualquier sitio y cos ganas de divertirse sin mas.


Voleu deixar un comentari a la notícia?