Esports

L’Escola Municipal de Futbol de Benissa participa en el rècord d’assistència a un partit de la selecció femenina

Becky Sauerbrunn amb l'alumnat de l'Escola municipal de futbol de Benissa
Becky Sauerbrunn amb l’alumnat de l’Escola municipal de futbol de Benissa

Un partit de futbol per a recordar, aquest Espanya – Estats Units que van protagonitzar anit a Alacant algunes de les millors jugadores del món. L’encontre amistós deixa una magnífica xifra: el rècord d’assistènia a un partit de la selecció espanyola femenina, amb 9.182 persones i, entre aquestes, part de l’alumnat de l’Escola de Futbol de Benissa.

D’aquesta manera, l’estadi José Rico Pérez d’Alacant va registrar una magnífica entrada, on el públic va respondre malgrat el fred, animant en tot moment les jugadores d’ambdós equips, en un partit que va concloure amb la victòria de les nord-americanes per 0 a 1.

La representació benissera va gaudir de l’experiència i va tindre temps, fins i tot, per a participar en una foto selfie que es va fer Becky Sauerbrunn, campiona olímpica als Jocs Olímpics de Londres 2012 i campiona del món al Mundial de futbol femení celebrat al Canadà el 2017.

És la primera vegada que l’escola municipal de futbol es desplaça en autobús per a presenciar un partit de futbol femení, després d’altres experiències de futbol masculí com una final de la copa del Rei de categoria juvenil i un partit de primera divisió entre l’Elx CF i el Màlaga CF.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?