Esports

El Sporting Benissa jugarà un partit de futbol benèfic a favor de Bencab

Presentació del partit de futbol benèfic
Presentació del partit de futbol benèfic

Ahir, el regidor de l’àrea d’esports, Arturo Poquet, acompanyat per Juan Sáez, en representació de l’equip suec Markim Orkesta, Elisabeth Jiménez, presidenta de l’Associació BENCAB (Associació Benissera contra l’anorèxia i la bulímia) i pel president i el capità del Sporting de Benissa, Juan Carlos Jiménez i Jaume Grimalt respectivament van presentar els partits benèfics que es disputaran divendres que ve, dia 16 de març, aprofitant el descans de lliga del Sporting Benissa.

Es disputaran dos partits, el primer d’ells a les 19.00 i el segon a les 21.00 en el Camp municipal de “La Costa” i l’entrada serà gratuïta.

Poquet, ha volgut destacar la important tasca que realitzen des de l’Associació BENCAB amb la seua presidenta al capdavant i ha explicat que la quantitat econòmica que es recapte pel lloguer del camp de futbol i durant el transcurs dels partits, anirà destinada íntegrament a l’associació.

La presidenta de l’Associació ha volgut agrair la col·laboració prestada per l’Ajuntament i per l’equip del Sporting Benissa. Finalment, Jaume Grimalt i Juan Sáez han mostrat la seua satisfacció per poder disputar un partit d’aquestes característiques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?