Successos

Uns immigrants destapen una xarxa de contractes il·legals

Una operació policial portada a terme entre agents del Cos Nacional de policia de Gandia i de la Ucryf d’Alacant, s’ha saldat amb la detenció d’una vintena de treballadors estrangers en situació il·legal que eren explotats per dos empresaris de Benissa.

La trama es va destapar fa quinze dies quan un grup d’obrers romanesos va acudir juntament amb un intèrpret a la Comissaria de Gandia a presentar una denúncia per un suposat delicte contra els treballadors.

Les investigacions van aconseguir centrar-se en una empresa constructora de Benissa que dirigien dos empresaris romanesos, I. P de 34 anys i A. A., de 38 anys, com el punt de partida de l’operació, atès que ambdós han estat detinguts com a suposats autors d’un delicte contra els treballadors. Pel que sembla, reclutaven obrers romanesos a canvi de la promesa de regularitzar la seua situació a Espanya. En no complir les promeses i no pagar els seus compatriotes, aquests van acudir a la policia.

Així les coses, una dotzena d’obrers han estat detinguts a les localitats de Gandia i Oliva; tres més a Benissa -inclòs un dels empresaris- i altres tres a Teulada, on estava el segon empresari. Els detinguts passaran hui a la disposició del jutjat de Dénia. L’empresa, fundada el 2003, realitzava obres importants en urbanitzacions de Pedreguer, on eren traslladats els treballadors il·legals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?