Successos

Un veí de Benissa mor atropellat quan practicava ciclisme

Alejandro Jaén
Alejandro Jaén

Les carreteres de la comarca de la Marina Alta tornen a ser el lloc d’un nou atropellament mortal. En aquest cas, la víctima ha sigut un veí de Benissa de 30 anys, Alejandro Jaén, aficionat al ciclisme i provinent d’una família amb gran tradició ciclista i lligada tant al Club Ciclista Benissa com a l’escola infantil de ciclisme de Benissa.

Alejandro es trobava entrenant a les 08.10h de hui a la mateixa carretera on el passat 7 de maig tres ciclistes van morir per l’atropellament d’una conductora que va donar positiu en la prova de drogues. En aquest cas ha sigut un ciutadà holandés de 25 anys resident a Ondara que conduïa un BMW el que ha atropellat el ciclista i ha fugit del lloc dels fets, tot i que posteriorment ha pogut ser interceptat a la localitat del Verger, donant també positiu en el test de drogues.

Segons ha informat la Delegació del Govern, el conductor ha sigut traslladat al quarter de la Guàrdia Civil de Gandia, on se li prendrà declaració i serà posat a disposició judicial.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?