Successos

Un incendi genera una densa columna de fum i obliga els bombers a sol·licitar el tall de l’AP-7

Incendi al costat de l'AP-7
Incendi al costat de l’AP-7

Un incendi forestal declarat aquest dimecres en una zona de pinada al costat de l’AP-7 a l’altura de Benissa (Alacant) ha obligat el Consorci Provincial de Bombers a sol·licitar el tall de l’autovia en direcció València a causa de la densa columna de fum generada pel foc.

L’avís s’ha rebut a les 15.22 hores i el foc es localitza concretament en el quilòmetre 625 de la citada via, a l’eixida del túnel del Mascarat, en la zona Canelles, segons han informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.
Fins al lloc s’han mobilitzat quatre mitjans aeris -un d’ells un helicòpter de coordinació i direcció, un altre amb càrrega d’aigua i una avioneta- amb dues unitats helitransportades dels bombers forestals de la Generalitat, dues unitats de bombers forestals, dues autobombes, una unitat de prevenció d’incendis i un agent mediambiental.

També han acudit una unitat de comandament i prefectura, una bomba nodrissa pesada, una bomba forestal pesada, un sergent, un cap i cinc bombers dels parcs de Benidorm, Benissa i Dénia del Consorci de Bombers.

El foc ha generat una gran quantitat de fum que és “molt visible” des de diversos quilòmetres de distància, segons ha destacat el cos provincial.

El compte de Twitter d’Emergències de la GVA està donant informació actualitzada sobre l’incendi:


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?