Successos

Un ferit en bolcar un tràiler a l’Avinguda de la Fustera

Ahir de matí, efectius del parc de bombers de La Marina Alta, van haver d’acudir a Benissa per a procedir al resacat d’una persona que havia quedat atrapada en un camió després de l’eixida d’aquest a una de les cunetes.

L’accident es va produir sobre les 9,15 de matí, quan un tràiler transportador de tractors , que en aquesta ocasió no en duia cap, es va eixir en una de les corbes de l’Avinguda Fustera. El fort cop i el barranc que hi ha en la corba en la qual el camió va tenir l’accident, van provocar que el tràiler bolcara, quedant el seu conductor atrapat en l’interior del vehicle.

Segons van declarar fonts del parc de Bombers, el rescat va ser bastant complicat per la dificultat d’accés a aquest, pel que van haver d’utilitzar cordes per a arribar amb la llitera fins l’accidentat. Efectius del Samu, van atendre immediatament el ferit, a qui li van diagnosticar politraumatisme. A continuació el van traslladar a l’Hospital de La Marina Alta. Per a poder extreure’l faran falta almenys dues grues, segons van explicar efectius del parc de bombers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?