Successos

Ràfegues de vent de 100 km/h tomben arbres i deixen nombrosos desperfectes

Estat en què ha quedat la palmera i el vehicle
Estat en què ha quedat la palmera i el vehicle

L’alerta taronja per fort vent que havia anunciat l’AEMET s’ha complert i a partir de migdia ha començat a bufar amb força el vent de ponent amb velocitats sostingudes de 70 km/h i ràfegues màximes de 101,4 km/h, segons anuncia el portal www.meteobenissa.org

El vent ha produït la caiguda d’una de les palmeres de l’aparcament de la Glorieta Dolors Piera, davant l’església. L’impacte ha esclafat una furgona que s’hi trobava estacionada i ha ocasionat desperfectes menors en altres vehicles. Els bombers del parc de Benissa, juntament amb la policia local i altres operaris municipals han retirat l’exemplar. L’Ajuntament ha anunciat en xarxes que aparentment la palmera no es trobava afectada per cap fong, però que s’estudiaria el cas i s’anava a perimetrar la resta de palmeres per a evitar riscos.

Pi a la Costera del Povil
Pi a la Costera del Povil

Un pi de la Costera del Povil també ha patit la caiguda d’una de les branques, la qual ha anat a parar damunt d’una altra furgona estacionada. Es tracta del mateix arbre que ja va patir greus danys durant la Tempesta Glòria, a gener de l’any passat.

Per a demà dissabte s’espera que el vent vaja a menys. En tot cas, l’AEMET ha activat l’alerta groga fins les 14h per fenòmens costaners, amb ones que poden arribar als tres metres d’alçada.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?