Successos

Mor un jove de Benissa en xocar la seua furgoneta amb un pont i caure per un terraplè a Parcent

Estat de la furgona sinistrada
Estat de la furgona sinistrada

Un home de 23 anys, veí de Benissa, ha mort aquesta matinada a Parcent en xocar contra un pont i caure per un terraplè amb la furgoneta en la CV-715, una carretera secundària de muntanya, segons el Centre de Gestió de Trànsit.

El sinistre s’ha produït cap a les 5.45h d’aquest dissabte en el quilòmetre 25,5000 de la CV-715, dins del terme municipal de Parcent.

En aquest punt, el jove que viatjava sol en la furgona ha xocat contra un pont i seguidament ha caigut per un terraplè, morint a l’acte. La caiguda ha sigut d’entre 6 i 8 metres.

Fins a la zona de l’accident s’han desplaçat efectius de bombers per a excarcerar el cos. Els sanitaris del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) han confirmat la defunció.

En ser de matinada i tractar-se d’una carretera secundària de muntanya, l’accident no ha provocat talls a la via ni complicacions al trànsit. Els bombers del parc comarcal de Dénia han acudit a excarcerar el cadàver del jove.

Dol a Benissa i en la Muixeranga de la Marina Alta

El jove ha patit l’accident quan tornava al seu poble, Benissa, des de Pego, on anit va participar amb la Muixeranga de la Marina Alta en el pregó del Carnestoltes. La furgona que conduïa ha xocat en l’entrada a Parcent amb el muret d’un pont i ha caigut dins d’un barranc.

Aquest matí la Muixeranga, de la qual era un dels seus membres més actius, ha suspès la seua actuació al Feslalí d’Alcalalí. Els seus companys estan destrossats. Hores abans havien compartit amb ell l’inici del “carnestoltes” pegolí. El jove també pertanyia a col·lectius culturals de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?