Successos

Intenten violar una jove durant el cap de setmana passat

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS l’11 de gener de 2007:

Una menor d’edat va ser víctima d’un intent d’agressió sexual a Benissa el dissabte passat. Va ocórrer en finalitzar la revetlla que va congregar de matinada a centenars de persones a la plaça Dolors Piera, a pocs metres del lloc dels fets, el cèntric barri de Sant Nicolau.

Eren les quatre de la matinada quan agents de la policia local de Benissa van atendre una jove que, segons els va explicar, acabava d’aconseguir escapar de dos homes, que presumptament van tractar d’agredir-la sexualment.

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que els agents de la policia judicial calpina es van desplaçar immediatament a Benissa, on van poder localitzar els presumptes agressors després de registrar les empremtes dactilars i les restes genètiques trobades a la víctima i identificar un dels presumptes autors dels fets.

La Guàrdia Civil va arrestar dos individus de nacionalitat algeriana, encara que només un d’ells ha passat ja a disposició judicial, van dir aquestes fonts.

Antecedents

Segons va poder saber LAS PROVINCIAS, no és la primera vegada que aquest individu tracta de cometre actes sexuals delictius, motiu pel qual els agents de la Guàrdia Civil van tancar la recerca ràpidament i el van detindre, en trobar-se ja fitxat en els arxius delictius.

A més, la menor d’edat va identificar el presumpte autor dels fets en una roda de reconeixement, un tràmit que ha permés que l’agressor haja passat a disposició judicial com a imputat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?