Successos

El conductor borratxo que circulava en sentit contrari per l’AP-7 a Pedreguer podria haver entrat pel peatge de Benissa

volant
volant

Un jove de 22 anys que quadruplicava la taxa màxima d’alcohol permesa va ser detingut després de conduir en sentit contrari, almenys durant un quilòmetre, per l’autopista AP-7. L’arrest de l’individu va tindre lloc el diumenge al migdia a l’altura del terme municipal de Pedreguer després que alguns conductors cridaren per telèfon al 112 per alertar del greu perill.

Segons els testimoniatges d’alguns automobilistes que es van creuar amb el conductor kamikaze, va haver uns moments en els quals l’individu va detindre el cotxe a la vora de l’autopista i després va tornar a posar-lo en marxa.

Segons les investigacions de la Guàrdia Civil de Trànsit, el vehicle va recórrer com a mínim un quilòmetre en sentit contrari. Els agents investiguen quina eixida de l’autopista AP-7 va prendre per error el conductor borratxo, tot i que es presumeix que va accedir a l’autopista per Benissa.

La sort va voler que el kamikaze no provocara danys materials ni personals a ningú dels que es va trobar en el seu camí fins que va poder ser interceptat per una patrulla de la Guàrdia Civil. Això va succeir cap a les 12.55h al punt quilomètric 611,7 de l’AP-7, per on circulava en sentit contrari al que li corresponia i en direcció a València.

Segons han informar fonts de l’institut armat, quan els agents van donar l’alto al conductor, la identitat del qual respon a les inicials R. A. S. I., espanyol i de 22 anys d’edat, aquest presentava “evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol”, per la qual cosa es va procedir immediatament a realitzar-li les proves d’alcoholèmia.

El resultat dels tests va ser de 0,90 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat en la primera prova i de 0,92 en la segona, una taxes que superen quatre vegades el màxim permès per la llei, per la qual cosa es va detindre immediatament.

La Guàrdia Civil també va immobilitzar el cotxe. Al jove li van imputar un delicte contra la seguretat vial, per conduir sota influència de begudes alcohòliques; i de conducció temerària amb perill per als usuaris de la via. Ahir va ser posat a disposició judicial.

La Policia Local de València va detindre el 15 de setembre un home de 32 anys, que va fugir amb una moto en sentit contrari per diferents carrers de València després que diverses patrulles li donaren l’alto. L’individu no tenia llicència per conduir motocicletes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?