Successos

Detenen un autor d’actes vandàlics

El batle, Juan Bautista Roselló, va anunciar ahir que “s’ha detingut una persona acusada de cometre actes vandàlics al nucli urbà que ja ha passat a diligències judicials” si bé va afegir que “és molt difícil controlar algú que es dedica a trencar retrovisors dels vehicles”.

Uns desperfectes que, segons diferents fonts, s’han tornat a repetir últimament com el 2004. Pel que fa a la patrulla nocturna que es va crear per part de l’ajuntament per a controlar els actes delictius -una dotació sobre la qual els tres sindicats de la policia local van assegurar que el batle havia retirat- el primer edil va afirmar que “la patrulla nocturna no s’ha retirat i continuarà si bé serà innecessari el seu servei quan no òbriguen els locals d’oci”.

De fet, Juan Bautista Roselló va expressar que “no han eixit un cap de setmana perquè no van obrir els locals d’oci mentre que l’altre per diverses circumstàncies no hi havia suficients efectius”. Així mateix, el batle benissenc va asseverar que “s’ha reprès el servei de patrulla nocturna i continuarà”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?