Successos

Condemnat a quatre anys de presó per robatori amb violència per dues plantes de marihuana a Benissa

L'Audiència Provincial d'Alacant
L’Audiència Provincial d’Alacant

L’Audiència Provincial d’Alacant confirma la condemna de quatre anys i tres mesos de presó per a un home que, juntament amb un menor, van furtar amb violència dues plantes de marihuana d’una casa a Benissa.

Els fets es remunten al 7 d’agost de 2019. Eixe dia l’acusat i un menor van accedir a la casa de Benissa escalant la paret. A continuació, es van desplaçar per la teulada fins a arribar a la terrassa del perjudicat. En eixe moment, l’acusat li va donar unes tisores al menor perquè amenaçara el propietari de la casa. Mentrestant, ell va aprofitar per a furtar dues plantes de marihuana que hi havia a la casa.

Arran d’aquesta situació, la víctima va patir una contusió costal amb equimosi, una contusió al braç dret i una altra a l’esquerre. Durant deu dies va estar impedit per a poder realitzar les seues obligacions habituals i va tardar un mes a recuperar-se completament.

Ara, l’Audiència desestima el recurs d’apel·lació que va interposar l’acusat i reafirma la pena de presó així com la inhabilitació especial per a l’exercici del dret de sufragi durant la condemna i l’abonament de les costes processals.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 8 de setembre de 2021 al web www.lamarinaalta.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?