Successos

Detenen un veí de Benissa que tenia 300 plantes de marihuana a sa casa

Les plantes de marihuana a Pinos
Les plantes de marihuana a Pinos

La tasca duta a terme en les últimes setmanes per la Guàrdia Civil de Benissa dirigides a intensificar els operatius destinats a la localització de possibles plantacions de marihuana ha culminat amb la detenció d’un home de 35 anys de nacionalitat espanyola a la partida rural de Pinos i la confiscació de més de 300 plantes de marihuana.

En la casa s’havien instal·lat diferents hivernacles, envoltats d’una tela verda amb la intenció de fer passar desapercebut el que es conreava al seu interior. En va. El treball policial havia donat els seus fruits i el passat dia 18 localitzaven aquesta plantació. Només un dia després, això és en la jornada d’ahir, es detenia l’individu, que després va passar a la disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia en funcions.

A aquesta detenció se li ha de sumar la que a principis de setmana també es produïa al centre urbà de Benissa. En aquella ocasió, la confiscació per part dels agents de diverses plantes, era menor, però no menys importants en la lluita dels delictes contra la salut pública.

Decomisos en els últims mesos

La comarca de la Marina Alta ha vist com en els últims anys les notícies aparegudes en els mitjans han recollit en els seus titulars grans confiscacions de marihuana, com la que a principis de l’agost passat ocorria a Poble Nou de Benitatxell amb el decomís en aquesta ocasió de més de 600 plantes. A l’abril d’aquest any era la localitat de Xàbia la protagonista. Novament unes altres 600 plantes eren desmantellades en un hivernacle dedicat al cultiu intensiu del cànnabis.

I també cal recordar la confiscació de la major plantació il·legal de marihuana de tota Europa que es va produir l’any passat en la localitat de Llíber, on en 16 hivernacles es van trobar prop de 10.000 plantes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?