Societat

Reunió informativa per als interessats en l’Acolliment Familiar

Des d’AVAF (Associació de Voluntaris d’Acolliment Familiar), s’està portant a terme el “Programa de Foment del Recurs de Famílies Educadores”, de la Consellería de Benestar Social, en col·laboració amb el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Benissa. Amb motiu d’això, s’ha organitzat una xarrada informativa que tindrà lloc el pròxim 4 d’Octubre a les 20.00 hores en la Seu Universitària de Benissa ( c/ Purísima nº 57-59).

Poden acollir a menors, tota persona o persones majors d’edat, amb independència del seu estat civil i posició socioeconòmica, sempre que estiguen amatents i siguen capaces d’educar a una xiqueta o xiquet que ho necessite, acollint-lo en la seua família i prestant-li les cures necessàries per al seu correcte desenvolupament físic i emocional.

L’acolliment familiar és un recurs social pensat per a menors que no poden viure o no és convenient que visquen amb la seua família. Pretén oferir a aquests xiquets i joves l’afecte i suport d’una família, una vida integrada en la comunitat a més de tenir un model familiar adequat. Les persones que col·laboren amb el programa rebran la formació i l’assessorament necessaris a fi de conèixer millor l’acolliment familiar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?