Comunicat

Reiniciem Benissa es reunirà amb totes les forces polítiques de Benissa

Moviment de terra al subparc de bombers de Benissa
Moviment de terra al subparc de bombers

Les obres del parc auxiliar de bombers de Benissa ja han començat. Una infraestructura amb la qual es reforçarà el servei de prevenció i extinció d’incendis a la zona nord de la província. El projecte, amb un pressupost d’1.392.591 euros, estarà finalitzat en un termini aproximat de huit mesos.

El nou edifici, d’una sola planta, se situa en una parcel·la de 4.200 metres quadrats cedida per l’Ajuntament de Benissa en el carrer dels Riberers. La seua situació presenta una gran accessibilitat amb les principals vies de comunicació de la zona i entre les seues instal·lacions comptarà amb un àrea de serveis, que inclourà sales de control, menjador, despatxos i gimnàs; i un hangar per a sis vehicles de bombers.

El parc auxiliar de bombers, preparat per tindre una dotació de 30 bombers, es caracteritzarà per la seua accessibilitat i també serà un edifici de classe energètica A, amb llums LED, plaques solars i que reduirà un 65% les emissions a l’atmosfera. A més, l’aigua de pluja que es reculla en la coberta es filtrarà i es conduirà a un dipòsit de 40 metres cúbics per carregar i proveir els camions de bombers.

Imatge de Reiniciem Benissa
Imatge de Reiniciem Benissa

Al novembre de 2014 Reiniciem Benissa va fer públic el seu Manifest fundacional per a iniciar un nou cicle polític a Benissa. Aqueixa crida per a guanyar l’Ajuntament i unir forces s’ha materialitzat amb el suport de 863 benisseres i benissers,
que han situat a Reiniciem Benissa com la segona força política de Benissa,
i amb la responsabilitat de liderar el canvi, si la convergència política és possible i si així ho decideix el nostre Fòrum.

Partint d’aqueixa responsabilitat col·lectiva, Reiniciem Benissa començarà una ronda de contactes amb la resta de forces polítiques la propera setmana. El dilluns 1 de juny es mantindrà una reunió amb el PSPV-PSOE, el dimarts 2 de juny amb Ciutadans i el dimecres 3 de juny amb Compromís. A petició del PP també mantindrem una reunió el dilluns 1 de juny, amb l’únic propòsit d’escoltar-los, com a la resta de grups, i de comunicar-los que el seu model de poble ja està esgotat.

Junt amb la resta de forces polítiques que s’han manifestat pel canvi sumem 505 vots més que el Partit Popular, i la suficient majoria per a construir una alternativa de govern, però, això sí, no a qualsevol preu. La transparència i l’honestedat amb els nostres principis i el nostre codi ètic defineix i definirà cada pas de les nostres actuacions en aquesta fase de presa de contacte. No tenim res que amagar i volem que tota la ciutadania estiga ben informada de tot allò que proposem i d’allò que se’ns trasllade perquè puguem decidir quina direcció prendre.

Reiniciem Benissa portarà la seua proposta i els resultats de la ronda de contactes al nostre Fòrum del proper dijous 4 de juny, a les 20.30 hores, al Taller d’Ivars, on totes i tots els votants i simpatitzants de Reiniciem Benissa decidirem l’estratègia política a seguir.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?