Política

Nuevas Generaciones es presenta a Benissa

Demà dissabte, 4 de novembre, a les 18.00, tindrà lloc la presentació de la formació política juvenil Nuevas Generaciones en la seu del Partit Popular de Benissa.

La creació d’aquesta formació neix de la demanda i l’interés mostrat per nombrosos joves del poble per a integrar-se en aquesta formació política, segons la nota facilitada pel PP. Després de mantindre diverses reunions amb la directiva del PP de Benissa “i en considerar les inquietuds d’aquest col·lectiu, s’ha cregut oportú que la millor forma d’involucrar els joves en la vida política, de fer-los partícips i de conèixer les seues necessitats era mitjançant la creació d’aquesta agrupació”, diu el comunicat.

La presidenta del Partit Popular de Benissa i la Junta Directiva, fan extensiva la invitació a tots aquells joves i no tan joves interessats a participar en aquest acte. Allí presentaran els membres de la nova formació, es triarà el delegat local i es donaran a conèixer les primeres actuacions.

L’acte comptarà amb la presència de la Junta Directiva del PP de Benissa; el batle, Juan Bautista Roselló; el vicesecretari nacional de Nuevas Generaciones i regidor de Calp, César Sánchez i el d’organització Sandoval. A més, estarà entre d’altres, el Secretari Autonòmic d’Esports, David Serra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?