Política

Marina Renner Jorro, candidata a l’Alcaldia pel PSPV-PSOE, donarà a conèixer en els pròxims dies la seua llista per a les eleccions municipals del 28 de maig

Marina Renner
Marina Renner

Marina Renner Jorro, candidata a l’Alcaldia de Benissa pel PSPV-PSOE, donarà a conéixer en els pròxims dies la seua llista per a les eleccions municipals del 28 de maig. Una llista que defineix com a “renovada, jove, de majoria femenina i amb àmplia representació de la diversitat cultural de Benissa”.

En concret, dels deu primers llocs de la candidatura (d’un total de disset) trobem set “cares noves”, sis dones i quatre no nascuts a Espanya.

La candidatura va ser aprovada per l’assemblea local el 27 de febrer i els seus components presentats en un sopar intern del Partit el passat 3 de març. Ja només queda donar publicitat als noms que la formen. Però Marina prefereix donar-los a conéixer a poc a poc. Pel que, en els pròxims dies començaran una sèrie de publicacions presentant l’equip que l’acompanyara en la ja imminent cita electoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?