Política

L’exbatle de Benissa (PP) acusa Isidor Mollà de “venjança forjada amb l’engany”

Isidor Mollà entra a la sala de plens,   i darrere d'ell, sentat, l'exbatle
Isidor Mollà entra a la sala de plens, i darrere d’ell, sentat, l’exbatle

L’exbatle de Benissa, el popular Juan Bautista Roselló, no s’ha mossegat la llengua a l’hora de qualificar el regidor de Ciutadans, Isidor Mollà, per la seua actuació en afavorir que un nou equip de govern, format per Reiniciem, PSPV i Compromís, prenguen les regnes de l’ajuntament. En un comunicat, va explicar que el que ha ocorregut responia a “una venjança forjada amb l’engany i tenyida amb el xantatge en la qual el PP havia de triar des del primer dia entre suïcidi o mort”.

Roselló va relatar que en les últimes eleccions municipals la formació taronja va ser l’única que es va asseure a negociar amb els populars, que van ser la força més votada amb quasi el 44% dels sufragis. Segons va assenyalar, era “imprescindible entendre’s” amb Mollà per a poder disposar de majoria suficient per a traure avant les propostes.

Sobre aquest tema, va matisar que el regidor de C’s va posar dos condicions que “hem complit”. La primera era que en la Junta de Govern estigueren tots els partits. La segona reclamació era que el mateix Juan Bautista Roselló abandonara la corporació abans que acabara 2016, com així va succeir. És més, l’exbatle va recalcar que Isidor Mollà havia amenaçat amb “presentar o recolzar una moció de censura” si no deixava el lloc.

Malgrat haver cedit en ambdues peticions, “l’engany, la venjança, el xantatge o qui sap quin fosc interès d’aquest personatge […] ha pogut més”, va lamentar.

A més, va insistir que eixa decisió de Mollà ha permès que Benissa estiga governada ara per un tripartit “amb menys vots que el que estava legitima i majoritàriament triat pel poble de Benissa”.

Per la seua banda, l’únic representant de Ciutadans en la corporació va contestar que havia actuat amb “lleialtat” als veïns i que malgrat la marxa de Roselló, no havia vist en el PP un projecte transformador per a eixir “d’aquesta situació caòtica”.

«Molts gripaus»

Isidor Mollà va assenyalar, a més, que durant l’any i mig transcorregut d’aquesta legislatura havia hagut de recolzar projectes que no li agradaven. “M’he engolit molts gripaus”, va comentar, com Ortiz o Cotino. Per açò, va considerar que era el moment “d’acabar amb eixe malson pensant en el progrés de Benissa”. En la seua opinió, era hora de posar fi a quasi 18 anys “d’amiguisme i favoritisme”.

Respecte a la decisió d’optar en el ple d’investidura del dimarts per la vesprada per una opció que aposta per la transparència i la participació, el regidor de C’s va admetre que havia rebut “una pressió brutal de gent que perd el seu negoci”, en referència als populars. I va apuntar que el seu partit no anava a convertir-se en la marca blanca del Partit Popular.

No obstant açò, va aprofitar per a tendir la seua mà als regidors del PP i recolzar-los en el que siga beneficiós per al municipi perquè “té gent que és competent”. En eixe sentit, va reiterar que no li importarà recolzar les propostes, viguen del grup que vinguen, sempre que servisquen per a millorar la situació del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?