Política

Juan Bta. Roselló proposa traslladar les oficines tècniques de l’ajuntament a l’antic institut durant el míting del PP d’ahir

Juan Bautista Roselló amb David Serra i Gerardo Camps
Juan Bta. Roselló, David Serra i Gerardo Camps

Anit es va celebrar al Centre d’Art Taller d’Ivars, el míting del Partit Popular de Benissa, al qual van acudir prop de sis-centes persones.

Un gran nombre de veïns i veïnes del poble es van apropar a escoltar les paraules del candidat a la batlia del Partit Popular, Juan Bautista Roselló, de David Serra, Secretari d’Organització del PP de la Comunitat Valenciana, i Gerardo Camps, vicepresident d’Economia, Hisenda i Ocupació de la Generalitat Valenciana.

L’encarregada d’obrir l’acte va ser Pepa Martí, la número dos de la llista popular, que amb paraules d’elogi i afecte va presentar al candidat, Juan Bautista Roselló.

Juan Bautista Roselló va començar el seu discurs mostrant el seu respecte a tots els candidats a la batlia dels diferents partits polítics de la localitat, a més de manifestar que per damunt dels colors polítics, està Benissa, que és el més important.

Després d’aquestes paraules el popular va passar a detallar els punts més importants del programa electoral, alhora que feia un breu repàs sobre els projectes i actuacions que s’han dut a terme durant el seu mandat, en les últimes legislatures.

Un dels punts més importants dels populars és l’econòmic, que el seu principal objectiu és consolidar Benissa com a destinació turística, i algunes de les mesures per aconseguir aquest objectiu és, incentivar l’ampliació de l’oferta d’allotjament turístic, oferint ajudes per a la rehabilitació de segons habitatges en mal estat, que a la seua vegada generaria treball per a empreses locals d’instal·lació, etc.

Un altre dels temes que va esmentar, entre d’altres, va ser potenciar el patrimoni històric i cultural de Benissa, explicant els projectes culturals que es posarien en marxa, com són la Ruta de les Ermites o la de l’Aigua i un major nombre de museus.

També va abordar el seu objectiu de contribuir al benestar i la felicitat de les persones, realitzant tot tipus d’activitats, destinades als diferents col·lectius existents al municipi, destacant el Projecte La Nau, espai destinat a la música i l’oci dels joves del municipi.

A més, es vol seguir invertint en infraestructures, com l’asfalt i condicionament de camins rurals, així com destinar al voltant del 50% del capítol d’inversions del pressupost municipal en infraestructures i millores a la zona costanera.

Un altre dels punts que va abordar va ser el de millorar la gestió dels serveis de l’ajuntament destacant el trasllat de les oficines tècniques a l’antic institut, ja que el seu principal objectiu és estalviar al màxim.

Va finalitzar el seu parlament, demanant a la gent que meditara i reflexionara sobre els diferents programes, i demanant que anaren tots a votar, exercint així un dret i deure democràtic.

Seguidament, va agrair a Josefina Ivars la seua dedicació al partit, a qui va lliurar un ram de flors format per 16 roses taronges, una per cadascun dels anys que ha dedicat a Benissa. També va agrair a José María Serna, tot el treball que ha realitzat durant aquests últims quatre anys al capdavant de diferents regidories.

A continuació va ser el torn de David Serra, i posteriorment el de Gerardo Camps, els quals van elogiar el treball que ha realitzat Juan Bautista durant el seu govern i realitzant una crida a tots els ciutadans i ciutadanes perquè el 22 de maig, vagen a votar.

Amb les paraules de Gerardo Camps, i amb tots els candidats de la llista en l’escenari, es va tancar l’acte.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?