Política

José Císcar arenga en Benissa al PP comarcal: “Som els únics que reivindiquem els valors de la Marina Alta”

Reunió interparlamentària del PP a Benissa
Reunió interparlamentària del PP a Benissa

Els càrrecs electes i càrrecs orgànics del PP de la Marina Alta es van reunir aquest dilluns a Benissa en una reunió interparlamentària en la qual el president provincial del partit, José Císcar, va arengar als seus companys i els va animar a ser “proactius” per a tornar a guanyar-se el recolzament ciutadà. En les passades eleccions del 24 de maig, el PP va passar de ser la força més votada a veure’s superat pel PSPV. I en les autonòmiques, en les quals portava imposant-se des de 1995, es va veure superat per Compromís.

Amb aquests resultats, el Partit Popular es veu obligat a una recomposició en la Marina Alta i, en la reunió celebrada aquest dilluns a Benissa, Císcar va apel·lar a aquesta necessitat de recuperar la confiança ciutadana.

En eixa línia van ser varis els missatges llançats pel president provincial dels populars. “El PP és l’únic partit que ha donat a la Marina Alta el pes que li correspon en les institucions”, va dir. O que “som els únics que reivindiquem els valors d’aquesta comarca i reclamem solucions als problemes que pateix”. Mentre “uns altres parlen”, va afegir, “nosaltres fem”.

Per açò, Císcar va mostrar la seua confiança en què “més prompte que tard, la Marina Alta i el conjunt de la província d’Alacant van a tornar els seus ulls de nou cap al PP”, i per açò “hem d’estar preparats per a quan açò ocórrega”. “Ser proactius”, “navegar seguint el vent que els ciutadans de la comarca ens marquen a cada moment”.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el dilluns 19 d’octubre de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?